Geldbesparing met de iDuctor

De geldbesparingen van de iDuctor zijn zeer groot. Dit is omdat je met de iDuctor snelle verhitting hebt zonder open vuur. Het voordeel van deze technologie is dat je als bedrijf ontzettend veel tijd bespaart. Met open vuur duurt het nou eenmaal langer voordat een object verhit is en verwijderd kan worden, zoals bijvoorbeeld via een gasbrander. Daarnaast is er met gasbranders sprake van een gigantische energieverspilling. Dit is niet het geval met de iDuctor, omdat door middel van gelokaliseerde warmte de energie optimaal benut wordt. Daarbij is de kans op bijkomende schade vele malen kleiner. Dit heeft weer te maken met het feit dat veel schade kan ontstaan als je werkt met open vuur, doordat de uitstraling rond de punt van de vlam met de gasbrander vele malen groter is. Voor bedrijven is dit natuurlijk iets wat te allen tijde vermeden moet worden, en de iDuctor helpt u daarbij. Via inductieverwarming is de kans op bijkomende schade klein. U zult dus tijd, schade en energie besparen met de iDuctor.

Bijkomende besparingen

Dat is echter niet het enige wat de iDuctor met zijn inductie verwarming technologie te bieden heeft. Bijkomende besparingen bij het gebruik van de iDuctor zijn:

  • Minder personeelskosten, omdat er niet extra toezicht is vereist;
  • Geen kosten voor statiegeld of keuringen van gasflessen;
  • In sommige landen krijgt u kortingen (30 à 35%) op verzekeringspremies indien u werkt zonder open vuur in een werkplaats;
  • Multifunctioneel inzetbaar voor verschillende doeleinden;
  • De iDuctor verhit sneller en gerichter dan een gasbrander;
  • Minder kans op bijkomende schade.