Over ons

Rimmer Hylkema is de eigenaar van iDtools International, dat is opgericht in 2013, en de productontwikkelaar van de iDuctor. Dit inductie gereedschap wordt onder andere gebruikt in de sectoren automotive, nautica, petrochemische industrie, infra-industrie en lucht- en ruimtevaart.

De iDuctor van iDtools is een 100% Nederlands product: het wordt door de firma Hedon in Delft ontwikkeld en ook daar geproduceerd. Hedon is een hightechbedrijf dat elektronica ontwikkelt en produceert sinds 1984. Het hoofdkantoor van iDtools Interntional is gevestigd in Ulvenhout.

Rimmer en zijn echtgenote Mia nemen sinds 2013 enthousiast deel aan nationale en internationale beurzen om de iDuctor te kunnen presenteren, demonstreren en promoten. Inmiddels is iDtools International uitgegroeid tot een succesvolle en internationale onderneming, die veel waarde hecht aan kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Bovendien heeft iDtools International in 2013 en 2014 met de iDuctor de awards ‘IF product design’ en ‘good industrial design’ gewonnen. Tevens was zij genomineerd voor de innovationaward Automechanika in 2018.